Skandinavisk lederkonferanse 2024

Fremtidens demensomsorg – lederskapets betydelse

Kjære ledere og kolleger som jobber innen demensomsorgen i de skandinaviske landene!
Det er en glede å kunne ønske velkommen til Skandinavisk lederkonferanse, den sjette i rekken, som denne gangen arrangeres i Oslo 23.-24.september 2024.

Tema for konferansen er: Fremtidens demensomsorg – lederskapets betydelse.

Å rekruttere, utvikle og beholde godt kvalifisert personale som kan sikre trygge og gode tjenester til personer med demens og deres pårørende, vil være en av de største utfordringene i årene som kommer.

Vi vil sette søkelys på hvordan ledere kan jobbe målrettet for å oppnå dette. Vi vil vektlegge temaer som personsentrert ledelse og ivaretakelse av personalet. Som deltaker vil du få mulighet til å dele egne erfaringer i en posterutstilling, og du inviteres til dialog og diskusjon i workshops og parallelle sesjoner. Konferansen vil gi deg faglig påfyll om å tenke fremtidsrettet og inspirere deg i arbeidet som leder i en viktig helse- og omsorgstjeneste.
Sett av tiden og bli med på den viktigste møtearenaen for ledere innen demensomsorgen i de skandinaviske landene.

Det er av større betydning enn noen gang å møtes, dele erfaringer og bli inspirert gjennom kollegial støtte fra andre ledere innen samme felt!

Meld deg på nå!

Programmet er utviklet av en felles skandinavisk programkomite med deltakelse fra Svensk demenscentrum, Nasjonalt videnscenter
for demens i Danmark og Nasjonalt senter for aldring og helse i Norge.

Vis mer informasjon

Velg dato / tid

Start: 23.09.2024 09.00
Slutt: 24.09.2024 15.15
Sted: Oslo
Pris:
kr 5 100,00
Påmeldingsfrist: 08.09.2024 23.59.00