PAS- ADD sjekkliste - pakke a 20stk.

PAS- ADD sjekkliste - pakke a 20stk.
Varenr.
2854
Pris
kr 350,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
PAS-ADD sjekkliste er utviklet for å utrede voksne personer med utviklingshemning for psykiske helseproblemer.

Sjekklisten skal hjelpe helse- og omsorgspersonell og familier med å oppdage psykisk sykdom, og til å vurdere om det er behov for videre utredning. PAS-ADD sjekkliste krever ingen spesiell opplæring, er enkel å bruke og består av 25 spørsmål som er utformet på et lettfattelig og forståelig språk. Sjekklisten kartlegger forekomst av en rekke problemer, som alle kan være en del av en psykisk sykdom.

Steve Moss har utviklet sjekklisten og har over 30 års erfaring i arbeid med personer med forskjellige funksjonsnedsettelser. Han har vært med å utvikle PAS-ADD systemet som består av ulike kartleggingssystemer for psykisk sykdom. Steve har blant annet vært engasjert ved Institutt for psykiatri ved King's College London.

Forlaget aldring og helse er gitt tillatelse av Pavilion Publishing and Media Ltd. til å distribuere PAS-ADD sjekkliste i Norge. Arbeidet med oversettelsen er ledet av Frode Kibsgaard Larsen ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse. Frode er sertifisert bruker av PAS-ADD testverktøy fra Dr. Steve Moss ved King's College London.

Sjekklistene selges i pakker, det er 20 lister i hver pakke. En pakke koster 350,-.

Antall sider: 6
Utgivelsesår: 2018
ISBN: 978-82-8061-322-6