Pårørendestøtte-demens (digital versjon)

Pårørendestøtte-demens (digital versjon)
Varenr.
3479

Kvantumsrabatt

Loading...

Pårørendestøtte – demens

Pårørendestøtte – demens er utviklet for at du som pårørende skal få kunnskap, støtte og hjelp i den situasjonen du er i.

Målgruppen for boken er voksne og eldre, som ektefeller, partnere, samboere og voksne barn. Andre med interesse for temaet kan også ha utbytte av å lese denne.

I boken er det seks kapitler med følgende overskrifter: Hva er demens?, Pårørende – hva nå?, Rettigheter, tilbud og tjenester, Atferdsendringer ved demens, Hverdagslivet og Hva er viktig for deg?

Pårørendestøtte – demens er utarbeidet av Nasjonalt senter for aldring og helse, i samarbeid med Nasjonalforeningen for folkehelsen, på oppdrag fra Helsedirektoratet. Boken er inspirert av iSupport For Dementia, utgitt av World Health Organization (WHO) i 2019, og er skrevet av fagpersoner i Aldring og helse. En referansegruppe bestående av pårørende, og Marianne Næss fra Nasjonalforeningen for folkehelsen har bidratt i arbeidet.

Trine Nordby Skjellestad ved Aldring og helse har vært redaktør og hovedforfatter. Ane Stavrum, også fra Aldring og helse, har vært medforfatter.


Antall sider: 74
Utgivelsesår: 2023
ISBN: 978-82-8061-851-1 (trykt)
ISBN: 978-82-8061-887-0 (PDF)

Last ned her


 

Relatert

Pårørendestøtte-demens
kr 100,00 Eks. MVA