Basal utredning av demens og kog.svikt, Tr.heim, 17-18.mars 2020

Scandic Nidelven, Havnegata 1, 7400 Trondheim

Dette kurset tar for seg basal utredning av kognitiv svikt og demens, først og fremst hos hjemmeboende, men også hos personer som bor på sykehjem.  Kurset gir en god innføring i det reviderte verktøyet for basal utredning som gjennomføres av fastlege i samarbeid med hukommelsesteam/ kommunehelsetjenesten, og vil inneholde grunnleggende sykdomslære og innføring i bruk av anbefalte verktøy og metoder. Det legges også vekt på igangsetting av tiltak etter at diagnosen er stilt, og videre oppfølging. Kurset vil inneholde forelesninger, praktiske øvelser og det vil bli rom for spørsmål og diskusjoner.

Målgruppe: kurset passer for dere som er involvert i basal utredning av demens, både leger og helse- og omsorgspersonell i hukommelsesteam, etc. Det er aktuelt for dem som er nye i dette feltet, men og så for dem som har holdt på en stund og ønsker en oppdatering på feltet.

Pris
kr 3 800,00 Eks. MVA
Påmelding er ikke tilgjengelig

Ved å klikke fortsette, godtar du våre vilkår og betingelser

Du mottar svar på din registrerte epost adresse som bekrefter at påmeldingen er registrerte.
Vi tar forbehold om at kurs med få påmeldte kan bli avlyst.

You will receive an e-mail that confirms your registration.
In case of few participants, courses may be cancelled.

Påmeldingsinformasjonen som påmeldtes navn, stilling og arbeidssted, sammenstilles og distribueres som en deltagerliste til øvrige deltagere. Dette for å sikre deling av relevant informasjon mellom deltakerne.
For spørsmål, ta kontakt med post@aldringoghelse.no
Viser ellers til vår personvernerklæring som du finner her: https://www.aldringoghelse.no/personvernerklæring.

Name, position and workplace, stated in the registration is assembled and distributed as a list of participants to other participants. This is to ensure the sharing of relevant information between the participants.
For questions, please contact post@aldringoghelse.no

Program (info)