Hukommelsesteamkonferansen

 

Målgruppen for Hukommelsesteamkonferansen er først og fremst hukommelsesteam, koordinatorer, leger og annet helsepersonell som jobber med basal utredning av demens, og oppfølging av hjemmeboende personer med demens og deres pårørende. Konferansen vil dessuten også være nyttig for andre som jobber med tjenester til hjemmeboende personer med demens.
Innholdet i årets program baserer seg på ønsker fra praksisfeltet og erfaringer om «hva som rører seg» for tiden. Programmet går over to dager, og inneholder nytt om både basal utredning og oppfølging av
personer med demens i kommunehelsetjenesten, med ulike temaer som belyser dette.
Vi håper programmet faller i smak!

 

Hukommelsesteamkonferansen er i år heldigital – det vil si at du som deltaker får følge en direktesendt stream fra et studio og kan følge konferansen fra der du er,
på PC, nettbrett eller mobil. I tillegg til foredrag vil temaene formidles via reportasjer, intervjuer, samtaler, videoklipp m.m.

Vi oppfordrer dere som jobber i team om å følge konferansen sammen og gir rabatter ved flere påmeldinger fra samme arbeidsplass. Ved påmelding av to deltakere fra samme arbeidsplass får begge 15% rabatt på registreringsavgiften.
Ved 3 eller flere deltakere får alle 25% rabatt. Når du melder på flere deltakere på en gang vil rabatten vises på neste side når du har trykket Bekreft og Gå videre.

For mer informasjon se: Hukommelsesteamkonferansen

 

 


 

 

Vis mer informasjon

Anbefalt kursmateriell

Program (info)