Demensdagene 2020

Program og mer informasjon finner du her og under informasjonsfanen til høyre.

Demensdagene er i år heldigitale – det vil si at du som deltaker får følge en direktesendt stream fra et studio og kan følge konferansen fra der du er, på PC, nettbrett eller mobil. Det blir mulig å aktivt delta og kommunisere med fagpersoner og andre deltakere ved å sende inn spørsmål og kommentarer via en chat-funksjon. Hver påmeldt deltaker får tilsendt brukernavn og passord for innlogging.

Registreringsavgiften er kr. 2.490 per deltaker og inkluderer digital deltakelse på konferansen og tilgang til alt innhold i 1 måned etter konferansen.

Gode kvantumsrabatter:

Vi oppfordrer dere som jobber sammen om å følge konferansen sammen og gir rabatter ved flere påmeldinger fra samme arbeidsplass.

Ved påmelding av to deltakere fra samme arbeidsplass får begge 15 prosent rabatt på registreringsavgiften.

Ved 3 eller flere deltakere får alle 25 prosent rabatt. Når du melder på flere deltakere på en gang vil rabatten vises på neste side når du har trykket Bekreft og Gå videre.

Halv pris for studenter og brukere:

Vi har studentrabatt og tilbyr studenter halv pris.

Det gis også halv pris til brukere, dvs. personer med demens og deres pårørende.

For å få student- eller brukerrabatten må du melde deg på via epost til post@aldringoghelse.no. Husk å oppgi navn, eventuell arbeidsplass og stilling, adresse, telefonnunmmer og epostadresse ved påmelding.

Vis mer informasjon

Velg dato / tid

Start: 01.12.2020 08.30
Slutt: 02.12.2020 16.00
Sted: Digitalt
Pris
kr 2 490,00
Påmeldingsfrist: 02.12.2020 23.59.00

Program (info)